Akdeniz Belediyesi’nden ücretsiz psikoterapi hizmeti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz Belediyesi’nden ücretsiz psikoterapi hizmeti


 

Ruh sağlığının korunmasının önemine dikkat çeken Akdeniz Belediyesi Uzman Psikoloğu Günay Duygu Ateş; yetişkin, çocuk, ergen, çift ve ailelere yönelik bireysel psikoterapi hizmeti sunduklarını ifade ederek, ücretsiz sağladıkları hizmetten faydalanmak isteyen her yaş ve kesimden vatandaşa çağrı yaptı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Uzman Psikoloğu Günay Duygu Ateş, ‘Dünya Ruh Sağlığı Federasyonu’ tarafından ruh sağlığı ve ruh hastalıklarının toplumda farkındalığını ve anlaşılırlığını arttırmak amacıyla 1992 yılından bu yana her yıl 10 Ekim’in ‘Dünya Ruh Sağlığı Günü’ olarak kutlandığını hatırlattı.

Beden sağlığının ruh sağlığıyla da desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Psikolog Ateş; “Nitekim Dünya Sağlık Örgütü; sağlıklı olmayı, sadece hastalığın olmayışı değil, fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan tam bir iyilik hali olarak tanımlamıştır. Bu nedenle fiziksel rahatsızlıklarımız kadar ruhsal rahatsızlıklarımıza da özen göstermeyi bu günün başlığı altında bir kez daha vurgulamak isteriz” dedi.

 

VATANDAŞLARA PSİKOLOJİK DESTEK SAĞLANIYOR

Akdeniz Belediyesi olarak vatandaşlara sağladıkları hizmetleri de açıklayan Psikolog Ateş; “Ruh sağlığının ve ruhsal iyiliğin küresel hale gelmesi, toplumda ruh sağlığı konusunda farkındalığın artması, kişinin ruh sağlığını ve yaşam işlevlerini koruyup desteklemek, bireylerin ihtiyaç duydukları psikolojik desteğe ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla uzman psikologlar olarak hizmetler sunmaktayız. Bu kapsamda da yetişkin, çocuk, ergen, çift ve ailelere yönelik çeşitli psikoloji ekollerinden faydalanarak ücretsiz bireysel psikoterapi hizmeti gerçekleştiriyoruz” diye konutu.

 

PSİKOLOJİK DESTEK HİZMETİNDEN FAYDALANMAK ÜCRETSİZ…

Akdeniz Belediyesi Uzman Psikoloğu Günay Duygu Ateş; bu hizmetlerin yanı sıra gelişimsel taramalar, ebeveyn danışmanlığı, farkındalık seminerleri ve grup çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydederek; “Vatandaşlarımız, ruhsal iyiliğe hizmet eden bu çalışmalardan ücretsiz şekilde faydalanabilir. Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız, belediyemizin çağrı merkezine de ulaşabilir” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA