Mersin’den TÜBİTAK 2209-A projelerinde önemli başarı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’den TÜBİTAK 2209-A projelerinde önemli başarı


 

Haber Merkezi

 

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem sonuçları açıklandı.

Sonuçlara göre Mersin Üniversitesi Eczacılık, Fen, İnsan ve Toplum Bilimleri, Hemşirelik, Mühendislik ve Tıp Fakülteleri ile İçel Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 28 proje, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencileri ve danışman akademisyenleri elde ettikleri bu başarı için tebrik eden Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, “Lisans dönemindeki öğrencilerimizin proje çalışmaları içerisinde olması ve TÜBİTAK’tan bu projeleri için destek almaları hepimiz için gurur verici bir başarı. Geçtiğimiz yıla göre desteklenen proje sayımızda önemli bir artış gösterdik. Her dönem bu artışın devam etmesi için bizler de elimizden gelen tüm desteği personel ve öğrencilerimize vermeye devam edeceğiz. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, proje hazırlama süreçlerinde öğrencilerimizi destekleyen ve danışmanlık yapan öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA