Bozyazı’da öğrencilere kıyafet ve kırtasiye desteği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozyazı’da öğrencilere kıyafet ve kırtasiye desteği


 

Bozyazı Anne ve Çocuk Eğitimi Yardımlaşma Derneğince öğrencilere kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

İlçede bulunan 4 ilköğretim okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere içinde kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi bulunan çantaları dağıtan Dernek Başkanı Gülcan Navgasın ve yönetim kurulu üyeleri, yardımların ilçede bulunan tüm ihtiyaç sahibi öğrencileri kapsadığını, belirleyebildikleri ihtiyaç sahibi öğrencilere zaman içerisinde yardımların ulaşacağını kaydetti. Navgasın, "Çocukların mutluluklarına ortak olmanın sevinci anlatılmaz. Önemli olan çocuklarımızın yüzünü güldürebilmek. Emeği olan herkese ve tüm bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz. Yardımlarımız devam edecektir. Allah herkesten razı olsun” dedi.

Dernek olarak sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde etkinliklerini çeşitli alanlarda sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Navgasın, “Elimizden geldiği kadar öğrencilerimizin ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olamaya devam edeceğiz. Kuruluş amacımız her konuda Bozyazı’ya hizmet. Ayırım yapmadan, kimseyi ötelemeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Dayanışmanın toplumu oluşturan farklı kesimler arasındaki engelleri kaldırdığına vurgu yapan Navgasın, “Yardımlaşma ve dayanışma, toplumda yalnız olmadığımız birbirimize çok güçlü bağlarla bağlı olduğumuzu gösterir. Anlayış ve şefkat duygularının gelişmesine yardım eder. Toplumsal dayanışma, hayır işi yapan ve alan kişiler arasında bir sahiplik ve sorumluluk duygusu oluşturmaya yardımcı olur. Dernek olarak şu ana kadar 4 okulumuza hediyelerimizi ulaştırdık. Bozyazı’mızın gönlü güzel ve merhameti yüksek insanları sayesinde yardımlarımıza devam edeceğiz inşallah. Bozyazı bizim, çocuklar bizim, çocuklarımızı seviyoruz. Onların bir gülüşü bizim için dünyaya değer” ifadelerini kullandı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA