Erdemli’de otomobil çalan hırsızlar yakalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli’de otomobil çalan hırsızlar yakalandı


 

Haber Merkezi

 

Erdemli’de otomobil hırsızlığı yapan 2 şüpheli şahıs, çaldıkları otomobilin yanında yakalandı. Şüphelilerden B.C savcılıkta serbest bırakılırken, S.Z ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, araba hırsızlığı olayıyla ilgili yapılan bir şikayetten sonra emniyet güçleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda çalıntı Doğan marka araç Adnan Menderes Mahallesi’nde park halinde bulundu. Aracın başında bulunan İ.B. C. ve S.Z. isimli şahıslar yakalanarak gözaltın alındı ve çalıntı araç,  sahibine teslim edildi.

Şahısların evinde yapılan aramada 1 Adet şase numarası basmaya yarayan lazer baskı makinesi, 2 adet tabanca, toplam 44 adet fişek, 3 adet oto anahtarı ve 25 gram esrar ele geçirildi.

Şahısların ikametlerinin çevresinde yapılan araştırmalarda 1 adet Hyundai marka sedan otomobil, 1 adet Opel Corsa marka otomobil, 1 adet Ford Transit marka minibüs bulundu ve ev aramasında ele geçen anahtarların bu araçlara ait olduğu tespit edildi. Araçların yapılan ön incelemesinde Ford Transit marka minibüs ile Hyundai marka otomobilin change olduğu değerlendirildi. Opel Corsa marka aracın ise 9 Ekim 2023 günü yurt dışından giriş yaptığı tespit edildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında oto hırsızlığı, 6136 SKM, Resmi Belgede Sahtecilik, KCK 191 ve Kaçakçılıktan 5607 SKM suçlarından adli işlem yapıldı.

Şüpheliler adli makamlara sevk edildi. B.C. isimli şahıs savcılıkça serbest bırakılırken, S.Z. isimli şahıs ise çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA