Mersin Milli Eğitim Müdürü değişti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Milli Eğitim Müdürü değişti


 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Adem Koca, görevden alındı. Yerine ise Bilecik ve Sakarya’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapan son olarak ise Personel Genel Müdürlüğünde görev alan Fazilet Durmuş, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müdür yardımcısı ve müdür atama sonuçları açıklandı. Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Adem Koca, görevden alındı. Bu kapsamda Personel Genel Müdürlüğünde görevli Fazilet Durmuş, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Daha önce Bilecik ve Sakarya’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Durmuş, 1976 Ordu doğuml.u İlk, orta ve lise öğrenimini Ordu’da tamamlayan Durmuş, evli ve üç çocuk annesi. Eşi doktor olan Durmuş, 1996 Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Kimya Eğitimi/Öğretmenliği (İkincilikle Mezuniyet) 05/02/2014 Yüksek Lisans - Okan Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Uzmanlığı (Birincilikle tamamlandı) eğitimlerini aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA