Büyükşehir karışık kent gergin! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyükşehir karışık kent gergin!


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, prensi Doğukan Uyan ile Genel Sekreter Olcay Tok arasındaki güç savaşında ilk raund geride kaldı. Tok istifa etmediğini açıklarken, Uyan’ın bu durumdan rahatsızlığı gündeme geldi. Kent yaşanan gerilimden rahatsızken seçime 5,5 ay kala belediye ve parti içindeki bölünmeler ve kavgalar CHP’yi yıpratmaya devam ederken Vahap Seçer’in yaşananlar karşısındaki sessizliği dikkat çekiyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesinde 4,5 yıllık hizmet sürecine ilişkin eleştiriler had safhaya ulaşmışken partiyi dizayn etme sürecinde de kendilerinden olanlarla hareket etme anlayışı sergilediği için tepki çeken Başkan Vahap Seçer’in yakın ekibindeki kavga da bitmek bilmiyor. Sık sık ekibinde gittiği değişikliklerle ve akrabalarını belediyeye alarak yakınında tutması ile gündeme gelen Seçer’in belediye kadrolarına müdahaleleri içerde kavgalara neden oldu.

 

SEÇER’İN PRENSİ DOĞUKAN UYAN

Seçer’in prensi olarak tanımlanan özel kalem müdürlüğü yapan sonrasında ise hakkındaki iddialar nedeniyle kadrosu MESKİ’ye kaydırılsa da gölge müdür olarak özel kalemi yönettiği iddia edilen Doğukan Uyan ile imtihanı bitmek bilmiyor.

Geniş yetki ve sorumlulukla donatılan Uyan’ın tek adam olma isteği, Vahap Seçer’in yakın ekibinde sürekli olarak kavgaya neden oldu.

Son olarak yetkisi ve gücü her geçen artan eski emniyetçi Olcay Tok’un genel sekreterliğe yükselişi sonrası Uyan ile karşı karşıya gelmesi kaçınılmaz oldu.

GÜÇ SAVAŞINDA İLK PERDE TOK’UN

Son olarak kılıçların çekildiği Büyükşehir’de güç savaşı başladı. Birkaç gündür gündemi meşgul eden “Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok’un Doğukan Uyan ile arasındaki çekişme sonrası ‘istifa etti’ yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düştü.  Olcay Tok’un, Uyan’a karşı istifa resti çektiği öne sürülürken Vahap Seçer’in bu istifayı kabul etmediği öne sürüldü.

Olcay Tok bir haber sitesine yaptığı açıklama ile istifa etmediğini açıklayarak, görevinin başında olduğunu söyledi. Tok bu açıklamasını da, MESKİ çalışanlarını kabul ettiği ziyaret fotoğrafları ile tescilledi.

 

UYAN RAHATSIZ, PARTİ RAHATSIZ, KENT GERGİN!

Ancak Büyükşehir’deki kavganın bitmediği Doğukan Uyan’ın bu durumdan rahatsızlık duyduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Seçime 5,5 ay kalmışken gerek parti içindeki kavga gerekse belediyedeki güç savaşının Vahap Seçer’in seçim kampanyasını sekteye uğratacağı yorumlarına neden oldu. Kentte gerilime neden olan yaşanan kavgalarla ilgili Seçer’in sessizliğini koruması ise dikkat çekti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA