Yeni MEM Müdüründen iddialı başlangıç | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni MEM Müdüründen iddialı başlangıç


 

Görevden alınan Adem Koca’nın yerine Personel Daire Başkanlığından atanan Fazilet Durmuş, devir teslim ile yeni görevine başladı. “Bir molanın en güzel yerinden, ‘Haydi yeniden başlıyoruz” diyen Durmuş, “İçinde bulunduğumuz sürecin önemini ve değerini de derinden hissederek emin adımlarla, ‘100. Yıl’ coşkusuyla geliyorum” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fazilet Durmuş, görevi Adem Koca'dan devraldı.

Durmuş, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Adem Koca'ya teşekkür etti. Koca da, “Bugüne kadar omuz omuza çalıştığımız, Mersinimizi birlik ve dayanışma içinde daha da yükselttiğimiz ilimizin değerli protokolüne, paydaşlarımıza, meslektaşlarıma, tüm personelimize, en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, çok kıymetli evlatlarıma her daim başarılar; sayın Fazilet Durmuş'a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Adem Koca ve Fazilet Durmuş Müdürlüğe bağlı tüm birimleri ziyaret ettiler. Koca, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve personeliyle vedalaşırken Fazilet Durmuş da tüm birimlerle tanışarak selamlaştı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, devir teslim töreninin ardından birim amirleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Durmuş toplantı sonrasında Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ı makamında ziyaret etti.

 

KUVAYİ MİLLİYE KARARGAH MÜZESİ ZİYARETİ

Buluşmanın ardından Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte Toroslar Buluklu Kuvayi Milli Karargâh Müzesini ziyaret etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fazilet Durmuş da yer aldı.

Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve yakın zamanda restorasyon çalışmaları tamamlanan müze ziyaretinde Vali Pehlivan müzeyi gezerek bilgi aldı.

Fazilet Durmuş da ziyaret ile ilgili, "Milli ve manevi değerlerimizin yaşatılması ve müzeler yoluyla öğrencilerimizle buluşturulması, tarih bilinci oluşturmak bağlamında çok kıymetlidir. Cumhuriyetimizin 100. yılında bir kez daha şanlı mazimizi anıyor ve Türkiye Yüzyılına emin adımlarla giriyoruz. Bu müzenin oluşturulmasında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

 

“HAYDİ YENİDEN BAŞLIYORUZ”

Fazilet Durmuş göreve başlaması ile ilgili yaptığı açıklamada ise “Bir molanın en güzel yerinden, ‘Haydi yeniden başlıyoruz’ evresinden herkese selamlar...

Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'in tensipleriyle, Mersin ilimizde göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesileyle, sayın bakanıma teşekkürlerimi arz ederim.

Bu aziz vatanın her karış toprağını kutsal bilerek, uğruna ödenen bedelleri hep hatırda tutarak her gün daha çok çalışmayı düstur edinerek geliyorum. Ülkeyi emanet edeceğimizin bilinciyle yarınlarımızı yetiştirirken bir anne kadar hassas, bir doktor kadar dikkatli, bir hukukçu kadar adil, bir çiftçi kadar umutlu, bir eğitimci kadar sevgi dolu geliyorum. Akdeniz'in sıcak insanları için, Torosların eteğindeki kırmızı yanaklı yörük çocukları ve Türkiye'min sınıflarını, sınırlarını dolduran tüm yavruların eğitimi için geliyorum.

Ülkemizi kalkındıracak, dünyada söz sahibi kılacak; donanımlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, katma değer üreten, başarılı, ahlaklı ve erdemli gençlere sahip olmak" amacı doğrultusunda, var olan bilgi, deneyim ve yetkinlikleri insanlık hayrına kullanma gayretiyle geliyorum.

 

EMİN ADIMLARLA ‘100. YIL’ COŞKUSUYLA GELİYORUM!

İçinde bulunduğumuz sürecin önemini ve değerini de derinden hissederek emin adımlarla, ‘100. Yıl’ coşkusuyla geliyorum!

Görevi devraldığım kıymetli meslektaşım Adem Koca'ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, ‘Türkiye Yüzyılı’nın inşasında öz değerlerinin farkında ve vatanını her şeyden çok seven bireyler yetiştirmek için üzerime düşeni en iyi şekilde yapmak, ekip ruhunu daima canlı tutarak seviyeyi mümkün olduğunca yukarıya taşıma yolunda tüm öğretmen arkadaşlarımla birlikte şehrimizin sevgili çocukları için güzel işlere imza atmayı temenni ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA