Erdemli değişim istiyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli değişim istiyor!


 

Geçmişte Limonlu Belediye başkanlığı da yapan 29 yıllık usta siyasetçi Mehmet Topkara partisi MHP’den Erdemli Belediye Başkan adayı olmak için sahaya indi. Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Topkara’nın aday adaylığının genel merkezde olumlu karşılandığı öğrenildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de 4 dönemdir meclis üyeliği yapması ile duayen olarak anılan ve muhalif yapısı ile de meclisin en çok öne çıkan isimlerinden birisi olan MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Topkara, yerel seçimler öncesi sahaya indi.

Geçmişte Limonlu Belediye başkanlığı da 20 yıllık meclis üyesi yapan usta siyasetçi Mehmet Topkara partisi MHP’den Erdemli Belediye Başkan adayı olmak için sahaya indi. Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Topkara’nın genel merkezde olumlu karşılandığı öğrenildi.

 

BİLGİ, BİRİKİM, TECRÜBE…

Gazetemize özel açıklamalar yapan Topkara, 29 yıldır aktif siyaset yaptığını söyleyerek, “İl, ilçe yöneticiliği, il genel meclisi, belediye meclis üyesi, belediye başkanlığı yaptım. Genel merkez delegeliği görevinde bulundum. Belediyeler Birliği Meclis üyeliği ve Çukurova Belediyeler Birliği gibi değişik birçok yapıda görev aldım. Birçok görevde bulundum, hala daha kendimi yetiştirmeye çalışıyorum. Hala bunun mücadelesini veriyorum. Son olarak Mersin Üniversitesi’nde siyaset ve yönetim ile ilgili yüksek lisansa eğitimine başladım. Neden yapıyorum bunu; bilgimizi yenileyelim, güncelleyelim, üniversite ile de iç içe olalım diye. Siyaseti biraz da teknik yapalım, ‘dünya nereye gidiyor, nasıl yapıyor’ diye soralım ve bunu hocalarımızdan öğrenelim çabasındayım. Üniversitede 15-20 öğrenci var çoğu da siyaset yapmış veya arzu edenler. Oradaki genç arkadaşlara da tecrübelerimizi aktarıyoruz.

GENEL BAŞKANA TALEBİNİ BİZZAT İLETTİ

Biz kendimizi doldurmaya, donanımlı hale gelmeye, yaşadığımız sürece de bu toplumla birlikte, dertlere çözüm aramaya çalışıyoruz. Bunca bilgi birikiminden sonra Erdemli’de 3 dönemdir de MHP’li belediye başkanımız görevine devam ediyor ama artık bir değişim olması gerektiğini düşünüyoruz. Buna da karar vericiler yukarıdaki genel merkezimizdir. Cumhur İttifakı’nın bileşenleridir. Bütün bunların ışığında bir değişim olması vatandaş tarafından da bize iletiliyor. Biz de buna cevapsız kalmadık. Bu bilgi birikim ve Erdemli’yi, Mersin’i tanımamız nedeniyle bu göreve talip olduk. Gittim sayın genel başkanımız ile bu konuda istişarede bulundum. Talebimizi ilettik. Süreç içerisinde değerlendireceklerini söylediler. Süreç içinde aday tespiti yapıldığında biz de bu göreve talip olduğumuz beyan ettik.

 

LİYAKAT, BELEDİYECİLİK VE HALK DESTEĞİ TAM!

Liyakat, belediyecilik ve halk desteği anlamında hiçbir kuşkumuz yok. İlçeden geldiğimiz için Büyükşehir ile çalışma anlamında deneyimliyiz. Diğer ilçe belediyeleri ile aramız iyi. Şehrin dinamikleriyle, odalarla, yöneticilerle, temsilcilerle bir araya geldim, görüştüm. Ben sadece Erdemli’ye değil, şehre, Mersin’e sahip çıkmak istiyorum.

 

“SADECE ERDEMLİ’Yİ DEĞİL MERSİN’İ DE YÜKSELTMEK İSTİYORUM”

Sadece Erdemli değil bulunduğu ilin gerek Büyükşehir Meclisinde, gerekse parlamentosunda buradaki odalarda doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek, Erdemli’yi en iyi şekilde temsil ederek, Mersin’i de yükseltmek istiyoruz.

Erdemli çok önemli bir kavşak noktasıdır.  Batı Mersin’in kapısıdır Erdemli. Erdemli’de çok sayıda Mut, Karaman’a kadar çok insan vardır. Erdemli’nin gönlü zengindir. Ben Erdemli’yi tanıyorum çünkü burada doğup, büyüdüm. Erdemli’de ve Mersin’de belediyeciliği biliyorum, Mersin’in Ankara’da ki temsilini de biliyorum. Halkımız ile de iç içe yaşıyoruz. Bütün bunları ışığında hakkımızda hayırlı ise bu göreve talibiz. Değişim isterse yukarısı bizi de değerlendirirlerse, görev verdiklerinde layıkıyla hep birlikte inşallah yapacağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA