Dev projede satışlar başlıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dev projede satışlar başlıyor!


 

Tarsus’ta CHP’li Başkan Haluk Bozdoğan’ın kendi partisince engellenmesine rağmen direnerek Mart ayında temelini attığı Oto Galericiler Sitesi’nde satışlar başlıyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi’nde otomobil galerilerini modern ve ferah bir alanda bir araya getirmek için projelendirilen Oto Galericiler Sitesi projesinde sona yaklaşılıyor. CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın kendi partisince engellenmesine rağmen direnerek Mart ayında temelini attığı Oto Galericiler Sitesi’nde satışlar başlıyor!

 

İŞ YERLERİ 15 KASIM’DA SATIŞA ÇIKIYOR

Belediyenin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında satış sürecinin başladığının müjdesini veren Bozdoğan, şunları söyledi; “Mülkiyeti Tarsus Belediyesine ait olan belediye tarafından oto galericiler sitesi yapılmasına yönelik hazırlanan proje kapsamında tapuda kat irtifakı bulunan 110 adet oto galeri sitesi ile 69 adet iş yerinden oluşan toplam 179 adetlik ş yerinin satışları 15 Kasım 2023’te başlayacak.

 

BELEDİYENİN KASASINA BEDELİ 685 MİLYON 765 BİN TL GİRECEK

Oto galeri siteleri konumu, cephesi, büyüklüğü, sundurma ve diğer kullanım alanlarına göre satış bedellerinde farklılık göstermekte olup, bedeller 3 milyon 549 bin TL ile 5 milyon 906 bin TL arasında değişmektedir. İş yerleri büyüklüğü, balkon büyüklüğü, cephesi, bulunduğu kat ve şerefiyesine göre satış bedellerinde farklılıklar göstermekte olup, 1 milyon 538 bin TL ile 3 milyon 331 bin TL arasında değişmektedir. Satış bedelinin en az yüzde 50’si peşin, geriye kalan satış bedeli en çok 24 ay içerisinde ödenecektir. İş yerlerinin toplam muhammen bedeli 685 milyon 765 bin TL’dir” dedi.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA