Mersin’e müdür dayanmıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’e müdür dayanmıyor!


 

Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde yaklaşık 10 yıldır süren asaleten müdür atanmaması ayıbı geçen yıl Mart ayında sona erse de bu durum en fazla bir yıl sürebildi! Bir yıl önce Nevşehir’den asaleten müdür olarak atanan Cengiz Ekici, cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alındı.

HEDİYE EROĞLU

 

Geçen yıl Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince, Kültür ve Turizm Bakanlığınca taşra müdürlüklerinde yapılan yeni görevlendirmeler ile yaklaşık 10 yıldır vekaleten yürütülen Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne asaleten atama yapıldı. Yaklaşık 10 yıl önce Mehmet Çalışkan’ın görevden alınmasından buyana farklı isimlerce yıllardır vekaleten yürütülen Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün bu durumu kamuoyunda büyük tepki çekiyordu. Mersin gibi tarihi, doğası, kültürel ve doğal varlıkları ile Türkiye’nin gözbebeği olan bir şehirde il kültür ve turizm müdürlüğünün 10 yıl gibi uzun bir süre vekaleten sürdürülmesi ayıbı nihayet sona erdi.

Mersin İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Emre Duru iken, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile AKP’den milletvekili aday adayı olan Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü vekili Cengiz Ekici Mersin’e asaleten atanarak müdür oldu. Yılladır turizm müdürü açısından bir türlü yüzü gülmeyen Mersin’de müdür vekili Emre Duru kadro beklerken, yaklaşık 6 yıldır kadro bekleyen Ekici’nin asaleten müdür olarak atanması Mersin’de şaşkınlık yarattı.

AKP’den milletvekili aday adayı olan Cengiz Ekici, geçen yıl Mart ayında Mersin’e asaleten atanarak müdür oldu ama aradan geçen bir yılın sonunda cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA