Haftanın öğretmeni seçildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Haftanın öğretmeni seçildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitim alanındaki örnek çalışmalarıyla dikkat çeken öğretmenlerini her hafta makamında ağırlamaya devam ediyor.

Bu haftanın öğretmeni, eğitime sağladığı katkılar ve örnek proje çalışmalarıyla Mezitli Merkez Ortaokulu Sosyal Bilimler Öğretmeni Züleyha Nurata Özdemir oldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş,  Züleyha Nurata Özdemir'i makamında ağırlayarak bu değerli öğretmenin çalışmalarını ve başarılarını yakından tanıma fırsatı buldu.

Fazilet Durmuş, eğitim camiasındaki özverili çalışmaların takdir edilmesi ve desteklenmesi amacıyla çalıştıklarını belirterek şunları dile getirdi: "Sizler gibi örnek öğretmenler, mesleğimize büyük katkılar sunuyor ve genç nesillere ilham veriyor. Eğitimdeki özveriniz ve örnek projeleriniz için sizi kutluyor ve teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA