Seçim telaşı başladı meclisi boşladı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Seçim telaşı başladı meclisi boşladı!


 

Partisindeki hareketli günlerde Ankara siyaseti ile meşgul olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, şimdi de yerel seçim telaşının başlaması ile belediye meclis toplantılarına katılmamaya devam ediyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2023 Yılı Kasım Ayı Olağan Toplantısının 2. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da yapıldı.

Göreve geldiği 4 yıl boyunca hiçbir meclis toplantısına katılmamazlık yapmayan Başkan Vahap Seçer, son dönemlerde alışkanlık haline getirdiği ilk oturumlarda yer almama tavrını yineledi.

Partisindeki hareketli günlerde Ankara siyaseti ile meşgul olan Vahap Seçer, şimdi de yerel seçim telaşının başlaması ile belediye meclis toplantılarına katılmama tutumunu sürdürdü. Seçer’in toplantıya katılmaması ile meclise partilisi Anamur’dan CHP’li Erdal Karan başkanlık etti.

Eylül ayında Başkan Vekili Hasan Özalp Önal ve Ekim ayında da yine Başkan Vekili Haşim Tuluk’un başkanlık ettiği meclise geçen hafta ise Bedri Dursun’un başkanlık etmesi tepkiye neden olmuştu. Seçimlere 5 ay gibi kısa bir süre kala meclisi boşlayan Vahap Seçer’in, kenti ikinci plana atması eleştirileri de beraberinde getirdi.

Mersin gibi önemli bir metropol kentin dağ gibi biriken sorunları çözüm beklerken şehrin geleceğine dair önemli kararların alındığı Büyükşehir Belediye Meclisinin, yakın ekip içinde yer alan isimlerin başkanlık etmesi ile geçiştirilmesinin parti içinde de rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA