Akdenizli öğrencilerin sinema keyfi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdenizli öğrencilerin sinema keyfi


 

Akdeniz Belediyesi, öğrencileri kültürel etkinliklerle buluşturmaya, bu sayede sınav streslerini üzerlerinden atmalarına yardımcı oluyor. Bu çerçevede öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘Öğretmenim’ isimli filmi sinemada izlemenin keyfini yaşadı.

Haber Merkezi

 

Eğitim alanına özel önem veren Akdeniz Belediyesi’nin gençlere yönelik kültürel ve sanatsal etkinlikleri devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başlatılan program çerçevesinde, ilçe sınırlarında bulunan Fatma Zehra Lisesi, Sabiha Çiftçi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Akdeniz Belediyesi Etüt Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler sinema ile buluşturuluyor. Akdenizli gençler, kültürel ve sanatsal faaliyetler çerçevesinde “Öğretmenim” filmini izleme şansı buldu.

Etkinliğin günde 2 seans halinde 4 gün süreceği ve toplamda bin öğrencinin sinema ile buluşturulmasının hedeflendiği bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA