Toroslar’dan miniklere sinema keyfi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’dan miniklere sinema keyfi


 

Haber Merkezi

 

Mersin merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Toroslar Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Anaokulu’ndaki minik öğrencilere yönelik sinema etkinliği düzenledi.

Animasyon filmi gösteriminde keyifli anlar yaşayan minikler, arkadaşları ve öğretmenleri ile film izlemenin tadını çıkardı.

Toroslar Belediyesinin servisleriyle sinema etkinliğine katılan çocukların keyfi yüzlerine yansıdı.  İlk kez sinema ile tanışan çocuklar da heyecanlarını yaşıtlarıyla paylaştı.

 

“ÇOCUKLARIMIZI KÜLTÜR VE SANATLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, okul öncesi eğitimi desteklemek amacıyla hayata geçirdikleri Toroslar Şehit Durmuş Tek Anaokulu’nda çocukların eğlenerek öğrendiğini söyledi.

“Okul öncesinden üniversiteye kadar her yaş grubundan çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Yılmaz; “Çocuklarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Onların eğitimlerini alırken sosyalleşmelerine de önem veriyoruz. Yüzlerindeki gülümsemeyi görmek her şeye değer. Çocuklarımıza yönelik sağladığımız her türlü desteği kentimizin ve ülkemizin geleceğine yatırım olarak görüyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın mimarı çocuklarımız ve gençlerimizdir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA