Akdeniz’den yaşlılara sağlık taraması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’den yaşlılara sağlık taraması


 

Sosyal etkinliklerden sağlık hizmetlerine, ulaşımdan barınma ve gıdaya kadar pek çok alanda yaş almış vatandaşların yanında olan Akdeniz Belediyesi, söz konusu vatandaşları periyodik olarak sağlık kontrolünden geçiriyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelindeki yaş almış vatandaşlara, evde bakım ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra, sağlık hizmeti de sunuyor. Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri tarafından periyodik olarak Mersin Şehir Hastanesi’ne götürülen vatandaşlar, burada genel sağlık kontrolünden geçiriliyor.  Söz konusu hizmetten memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a ve personellerine teşekkürlerini iletti.

 

“İLK DEFA BÖYLE BİR BAŞKAN GÖRDÜM”

İhsaniye Mahallesinde yaşayan 70 yaşındaki Türkan Kahraman, Akdeniz Belediyesi’nin evde temizlik ve bakım hizmetlerinden faydalandıklarını söyleyerek, “Bugün de onlar sayesinde genel sağlık kontrolünden geçtik. Çok mutlu oldum çok sevindim. Bu sayede önemli bir hastalığımın olup olmadığını anladım, içim rahat etti. Başkanıma çok teşekkür ediyor, sürekli olarak başımızda görmek istiyorum” dedi.

72 yaşındaki Kemal Çelik ise ilk defa böyle bir başkan gördüklerini belirterek, “Bizim mahallenin temizliğini her şeyini dört dörtlük yapıyorlar. Sadece belediyecilik hizmeti değil, böyle sağlık hizmeti almamıza da yardımcı oluyorlar. O nedenle başkanımıza çok çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA