LÖSEV’in ‘Mutlu Et Projesi’ aileleri buluşturdu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LÖSEV’in ‘Mutlu Et Projesi’ aileleri buluşturdu


 

Akdeniz Belediyesi’nin destekleriyle, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından yürütülen ‘Mutlu Et Projesi’ kapsamında, kanser hastalarına ve ailelerine yönelik panel gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesinin destekleri ile LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Adana İrtibat Ofisi tarafından düzenlenen; Lösemi ve Kanser Hastaları ve ailelerinin katıldığı panel, belediyenin konferans salonunda düzenlendi.  Etkinlikte, LÖSEV Adana Sosyal Hizmet sorumlusu Gül Şahin, lösemi ve kansere yeni yakalanan çocukların ailelerine, vakfın yardım süreçleri ve 25 yıllık hikayesi hakkında bilgiler aktardı.

Panelde; Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde görevli Uzman Psikolog Gülnihal Bilim ise, ‘Kanserde Psiko-Sosyal Uyum’ başlıklı sunumunda, kanser süreci ve sonrasında sosyal uyumu kolaylaştırmak için gereken yöntemlerden bahsederek katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu.

Panel, toplu fotoğraf çekiminin ardından, LÖSEV tarafından ailelere mutlu et paketlerinin verilmesiyle sona erdi.

 

MUTLU ET PROJESİ HAKKINDA…

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), yürüttüğü 'Mutlu Et Projesi' kapsamında, yıl boyunca hayırseverlerden topladığı etleri, özel paketlerde ve taze bir şekilde yıl boyunca saklayıp, Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi hastalara ve ailelerine ulaştırıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA