BAL’da kritik dönemeç! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da kritik dönemeç!


 

BAL son haftaya girildi. Mersin ekiplerinden zirveyi kovalayan Anamur, bir başka zirve hesabı yapan Akşehir’i konuk edecek. Erdemli Belediyespor Sarayönü, Homurlu 1951 ise Ceyhan deplasmanında mücadele edecek.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) son haftaya girildi. Mersin ekipleri Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor ilk yarıyı istediği gibi bitiremedi.

Zirve hesabı yapan Anamur, 24 puanla 4’üncü olurken, Homurlu 1951 Spor 18 puanla 6’ıncı sırada yer aldı. Lige büyük bütçeler oluşturarak şampiyonluk iddiasıyla başlayan Erdemli ise son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla 17 puanla 7’inci sırada yer aldı.

Mersin ekiplerinin ilk yarının son haftasında oynayacağı karşılaşmalardan elde edeceği sonuçlar kentin il sıralaması için büyük önem taşıyor.

 

ANAMUR ZORLU VİRAJDA

Mersin ekiplerinden Anamur Belediyespor son olarak karşılaştığı Fuzul Ömeranlı Spor Kulübü’ne 1- 0 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Bu mağlubiyet ile zirveden uzaklaşan Yeşil Beyazlılar, bu hafta kendi evinde bir başka zirve hesabı yapan Akşehir’i konuk edecek. Zorlu rakibi karşısında elde edeceği galibiyet ile büyük bir sıçrama yapma imkanı bulacak olan Anamur bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor.

 

HOMURLU ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Geçen hafta kendi evinde Sarıçam Kürkçüler Spor’u zorda olsa 1-0 yenerek, çıkışını sürdüren Homurlu 1951 ekibi yakaladığı ivmeyi sürdürmek istiyor. Bu hafta ilk yarının son maçında iyi bir çıkış yakalayan Ceyhan’a deplasmanda konuk olacak.

 

ERDEMLİ GERİ DÖNÜŞ PEŞİNDE

Lige büyük bütçeler oluşturarak şampiyonluk iddiasıyla başlayan Erdemli Belediyespor ise son maçta kendi evinde Karaman Gençlerbirliği’ni 4-2 yenerek nefes aldı. Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları nedeniyle büyük eleştiri alan Erdemli bu hafta deplasmanda grubun iddialı takımlarından Sarayönü Belediye ile karşılaşacak


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA