Yeni MİY’de gözler takviyelerde! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni MİY’de gözler takviyelerde!


 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçına Osmaniyespor FK ile oynayan Yeni Mersin İdman Yurdu bahadan 2/2’lik beraberlikle ayrıldı. Maçta takımdaki eksikler göze batarken Kırmızı Lacivertli ekibin önümüzdeki günlerde özellikle kanat, sağ bek, orta saha ve stoper takviyesi yapması bekleniyor.

REŞİT DOĞAN

 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ilk devreyi 33 puanla 6. sırada tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen hafta top başı yapan MİY, 15 günlük kamp dönemini kendi tesislerinde tamamlayacak.

Kamp süresince 3 hazırlık maçı yapmayı planlayan Kırmızı Lacivertliler ilk olarak Tarsus’ta Osmaniyespor FK ile karşılaştı.

Geçen hafta Tarsus İdman Yurdu’nu 2-0 yenen Osmaniye ekibi, bu hafta da Merin ekibi ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın 30’uncu dakikasında Merin ekibi Onur Bektaş’ın gölüyle 1-0 öne geçti. Devre bitmek üzereyken dakika 40’da Osmaniye ekibi bir gol bularak araya beraberlik ile girdi. İkinci yarı Yeni Mersin İdman Yurdu sahaya gençleri sürerek, baskın bir performans ortaya koydu. Dakika 53’te Fuat’ın golüyle 2-1 öne geçen MİY, dakika 87’de Osmaniye ekibinin durumu 2- 2’ye getirmesi ile sahadan beraberlikle ayrıldı. 

Takımdaki eksikler göze batarken Kırmızı Lacivertli ekibin önümüzdeki günlerde özellikle kanat, sağ bek, orta saha ve stoper takviyesi yapması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA