ÇBK kazanmak zorunda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK kazanmak zorunda


 

Avrupa Kadınlar Basketbol (Euroleague) Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, Polonya’ya uçtu.

SUAT ÖZDAL

 

Avrupa Kadınlar Basketbol liginde 10.Hafta karşılaşmasında evinde Fransız temsilcisi Villeneuve-d Ascq'e 70/54 kaybeden temsilcimiz ÇBK, 11.hafta karşılaşmasında Polonya temsilcisi  Polkowice ile karşılaşacak.

Çukurova ekibi, Polkowice ile evinde oynadığı karşılaşmayı 77/57 kazanarak rakibine üstünlük sağlamıştı. ÇBK, B grubunda 6 galibiyet 4 mağlubiyet ile 2 sırada yer alırken Polkowice aynı puanla averajla 4. sırada yer alıyor.

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin’in, Play- Off öncesi rakibine sıralamada üstünlük sağlamak için mutlak galibiyete ihtiyacı var. Çukurova’nın ikili averaj bakımından 20 sayının üstünde yenilmemesi gerekiyor.

Öte yandan ÇBK'da sakatlığı devam eden Marina Marbey'in durumu maç günü belli olacak. Türkiye kupasında sakatlanan Marbey sahalara dönme süreci bir hafta ile 10 günlük süreci kapsasa da maç günü oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak. Temsilcimiz ÇBK Avrupa Liginde11.hafta karşılaşmasında Polonya deplasmanında Polkowice ile Çarşamba günü Türkiye saatiyle 21.00’de karşılaşacak.

Polkowice takımının etkili isimlerinden Stephanie Mavungi'nin sakatlık sürecinin sonlandığı ve ÇBK maçında kadroda yer alacağı kulüp resmi sayfasından haber olarak paylaşılırken karşılaşma FIBA resmi Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

A ve B gurubunda 8'er takım yer alıyor son maçların oynanacağı karşılaşmalar sonrası 30 Ocak 2024 tarihi sıralamada ilk dört takım içerisinde yer alacak takımlar 21 Şubat, 28 Şubat ve üçüncü maça kalması durumunda 6 Mart 2024 tarihlerinde çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. Eşleşmeler sonunda 3 maç üzerinden 2 maç kazanan takım yarı finale yükselecek. Yarı final karşılaşması 12 Nisan 2024 Final Karşılaşması 14 Nisan 2024 tarihinde oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA