Öğrencilere trafikte saygı eğitimi verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğrencilere trafikte saygı eğitimi verildi


 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünün Trafik Denetleme Şubesi düzenlediği eğitimde öğrenciler, öğretmenler ve minibüs şoförlerine trafiğin tanımı ve trafikte çevreye saygı hakkında bilgilendirdi.

Haber Merkezi

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi, öğrencilerine, öğretmenlere, minibüs şoförlerine yönelik trafik eğitim düzenledi. Eğitimde araç içerisinde uyulması gereken temel kurallar, emniyet kemerinin doğru kullanımı, boyumuza göre doğru koltuk seçimi, çocuk bağlama sistemleri, okul servis aracında uyulması gereken temel kurallar, karşıdan karşıya güvenli geçiş yerleri, gece yolda yürürken yapılması gerekenler, trafik güvenliğinin önemi, güvenli bisiklet, kaykay ve paten kullanma, trafik ve çevre, trafikte saygı, kask ve diğer ekipmanların kullanımı gibi birçok eğitim verildi.

 

“Bİ HAREKETİNE BAKAR HAYAT”

Yaya Önceliği konularında bilgilendirme yapılarak el broşürü dağıtıldı, ayrıca alkol eğitim gözlüğü ile araç kullanırken alkolün etkisi altında araç kullanma konusunda uygulamalı eğitim verilmiştir. Trafik güvenliğine “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında üzerinde giydirme çalışmaları yapılmış olan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne tahsisli “Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı” ile emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılarak personel emniyet kemeri simülasyon aracına bindirilmiştir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA