DEM Parti, Mersin’de CHP’yi destekleyebilir | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEM Parti, Mersin’de CHP’yi destekleyebilir


 

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, bugünkü yazısında, DEM Parti’nin yerel seçimde aralarında Mersin’in de olduğu 5 ilde başkan adayı çıkarmamayı gündemine aldığını ve CHP’yi destekleyebileceğini aktardı. Saymaz, ayrıca DEM Parti’nin DEVA ve Saadet Partisi ile görüşme yürüttüğü bilgisine yer verdi.

Haber Merkezi

 

Gazeteci İsmail Saymaz, DEM Parti'nin yerel seçimde CHP'yi bazı büyükşehirlerde destekleyebileceğini belirtti.

Saymaz, Sözcü'de yayımlanan "Filmde bile kumpas kurmuşlar" başlıklı yazısında yerel seçimde ilişkin ayrıntılara yer verdi.

CHP'nin geçen günlerde DEM Parti'yi ziyaret ettiğini ifade eden Saymaz, ziyaretin ardından DEM Parti'nin İstanbul, İzmir, Adana, Mersin ve Bursa’da başkan adayı çıkarmamayı gündemine aldığını belirtti.

Saymaz, DEM Parti'nin söz konusu 5 büyükşehirde CHP'nin adaylarını destekleyebileceğini aktardı.

Saymaz'ın yazısının devamında şunlara yer verdi: “Gerekçe olarak “Bu beş büyükşehirdeki toplumsal dinamikler; sivil toplum, kadın ve ekoloji örgütlerinin etkisi, Kürtlerin gücü, DEM Parti seçmeninin çok kimlikli varlığı’ gösteriliyor. Ancak DEM Parti, Bursa hariç diğer büyükşehirlerde bazı ilçelerde aday çıkarılmamasını istiyor. Örneğin, İstanbul’da Esenyurt, Sultanbeyli ve Adalar. DEM Parti, yalnızca CHP ile değil, DEVA ve Saadet Partisi ile görüşme trafiği yürütüyor."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA