Veli Ağbaba’dan Bozdoğan’a ‘İspatlamazsan şerefsizsin’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Veli Ağbaba’dan Bozdoğan’a ‘İspatlamazsan şerefsizsin’


 

CHP Malatya Milletvekili TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Veli Ağbaba, 31 Mart yerel seçimde yeniden aday gösterilmeyen Mersin’de Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın iddialarına yanıt verdi.

Haber Merkezi

 

CHP Malatya Milletvekili TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Veli Ağbaba, 31 Mart yerel seçimde yeniden aday gösterilmeyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın iddialarına sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yaparak, 'İddialarını yanıtlamazsan şerefsiz, namussuz, alçak ve haysiyetsizsin!” dedi.

Malatya Milletvekili Ağbaba'nın sosyal medya hesabı üzerinden Belediye Başkanı Bozdağ için şu açıklamada bulundu: "Mersin’de 1 cm arsası olan, adına bir metre taşınır ya da taşınmaz malı olan, belediyeden ya da kamudan ihale alan, Mersin'de herhangi bir ticari ilişkisi olan şerefsiz, namussuz, alçak ve haysiyetsizdir. Bu iddialarını kanıtlamazsan sen de şerefsiz, namussuz, alçak ve haysiyetsizsin! Ayrıca bu iftiralarınla hukuk önünde hesaplaşacağız."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA