Üniversitede kalite konusunda bilgilendirme ve tetkik eğitimi verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Üniversitede kalite konusunda bilgilendirme ve tetkik eğitimi verildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi’nde (MEÜ) kalite güvencesi çalışmaları kapsamında, birim kalite komisyonu üyeleri ve iç tetkikçilerin katıldığı kalite yönetimi bilgilendirme ve iç tetkik eğitimi gerçekleştirildi.

Üniversite Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi A Salonu’nda Kalite Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Zeki Yarar tarafından verilen eğitim, üniversitede 2024 yılında yapılacak iç ve dış tetkikler öncesinde, birim kalite komisyonu üyelerini ve iç tetkikçileri bilgilendirmek amacıyla yapıldı.

Kalite yönetim sisteminin başlıca prensiplerinden olan paydaş odaklılık, süreç yaklaşımı, çalışanların katılımı ve sürekli iyileştirme konularının da ele alındığı toplantıda iç ve dış değerlendirme süreçlerinin yürütülmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Üniversitedeki kalite yönetim süreçlerinden de bahseden Prof. Dr. Zeki Yarar, süreç etkileşimleri, kalite yönetim bilgi sistemi, kalite yönetim sistemi dokümantasyonu ve iç tetkiklere ilişkin bilgiler verdi.

Toplantı katılımcıların kalite yönetim sistemi ve değerlendirme süreçleri ile ilgili sorularının yanıtlanması ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA