‘Akdeniz’de hiç kimse yalnız değil’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Akdeniz’de hiç kimse yalnız değil’


 

Akdeniz Belediyesi uzman ekipleri, ilçe sınırları içinde yaşayan her yaş ve kesimden vatandaşa dokunmaya, yanlarında olmaya devam ediyor. Özellikle yalnız yaşayan vatandaşlar ile depremzede aileleri düzenli ziyaret eden ekipler, çay, kahvelerini içip herhangi bir talepleri, ihtiyaç veya şikâyetleri olup olmadığını soruyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yalnız yaşayan, yardıma ihtiyacı olan veya depremzede vatandaşlar başta olmak üzere herkese ulaşıp dinliyor, dokunuyor. Evde Kişisel Bakım ve Temizlik Hizmeti ile bugüne dek binlerce insana ulaşan belediye görevlileri, zaman zaman kimsesiz ve yaşlı vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek sağlık durumlarını kontrol ediyor. Vatandaşlarla kahve içip sohbet eden görevliler, ihtiyaç veya şikayetleri olup olmadığını soruyor, notlarını alıp ilgili birimlere aktarıyor.

 

“ZİYARETLER BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Mersin’e 1981 yılında geldiğini ve çok uzun yıllardır yalnız yaşadığını dile getiren 64 yaşındaki Hatice Gündüz, “Tek başıma, kimseye muhtaç olmadan bugünlere kadar geldim. Son dönemde Akdeniz Belediyesi’nin ekipleri ara ara ziyaretime geliyor, halimi hatırımı soruyor. Oturup, kahve içiyoruz. Uzun yıllardır yalnız yaşadığım için bu ziyaretler beni mutlu ediyor. Beni arıyorlar, gelip misafir oluyorlar. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. İnşallah bundan sonra da ziyaretler devam eder” dedi.

 

“SİYASETE DEĞİL, İNSANA SUNULAN HİZMETE BAKARIM”

Ailesiyle birlikte Adıyaman’dan Mersin’e göç eden depremzedelerden biri olan Mustafa Kılıç ise, Akdeniz’de 11 aydır yaşadıklarını anlattı. Kılıç, “Allah razı olsun, geldiğimiz günden beri Akdeniz Belediyesi’nden epey bir destek aldık. Gıda kolisi ve alışveriş kartı verdiler, ayrıca kıyafet yardımı aldık. Kısa bir süredir burada olmamıza rağmen aile olarak yapılan hizmetlerden memnunuz.

Yardımların yanı sıra ekipler sürekli bizi arıyor, soruyor. Bazen de ziyaretimize geliyorlar, bir eksiğimiz var mı yok mu soruyorlar. Bu bizi daha da mutlu ediyor. Mersin’de yapılan hizmetlerden, özellikle Akdeniz’de yapılan hizmetlerden çok memnunum. Ben araştıran biriyim, hiçbir şeye de siyasi bakmam, hizmetlere bakarım. Başkana başarılar dilerim. İnşallah önümüzdeki seçimi kazanır” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA