Seçim Ankara’da değil Mersin’de kazanılacak! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Seçim Ankara’da değil Mersin’de kazanılacak!


 

Cumhur İttifakı’nın Mersin adayı MHP’li Serdar Soydan, Ankara’da temaslarını sürdürürken bir türlü seçim kampanyasının startını verememekle eleştiriliyor. Soydan kentte varlık ortaya koyamazken MHP ve AKP’nin ilçe belediye başkan adayları ve teşkilatlar birbirinden kopuk çalışmalarla dikkat çekiyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Yıllardır Mersin Büyükşehir’i kazanmak isteyen Cumhur İttifakı’nın MHP’li Serdar Soydan’ın adaylığının açıklanmasının üzerinden günler geçmesine rağmen etkin bir seçim kampanyasına başlamaması eleştiri konusu olmaya devam ediyor.

Günlerdir seçim kampanyası başlatması beklenen ancak her hangi bir adım atmayan Soydan’ın, Ankara’daki temaslarını kesintisiz sürdürmesi eleştirileri artırıyor.

Soydan kentte varlık ortaya koyamazken MHP ve AKP’nin ilçe belediye başkan adayları ve teşkilatlar birbirinden kopuk çalışmalarla dikkat çekiyor.

 

SOYDAN ANKARA’DAN GELEMİYOR!

Cumhur İttifakı’nın Mersin’deki adayı olan MHP’li Serdar Soydan, adaylığının açıklanmasının üzerinden günler geçmesine rağmen Mersin yerine Ankara’da temaslarını sürdürüyor. Adaylık açıklaması sonrası partiden resmi bir bildirim yapılmazken, kendisi de tek bir slogan dahi paylaşmayarak kente seslenmeyen Soydan, bilbooard çalışmasından halkla ilişkilere kadar hiçbir alanda varlık göstermemesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Son olarak Ankara’daki temaslarına ilişkin AKP kanadından paylaşılan fotoğraflar ile temasları gözler önüne serilen Soydan’ın kente ne zaman geleceği bilinmiyor. Telefonlara da çıkmayan Soydan’ın seçime bu kadar kısa bir süre kalmış olmasına rağmen sergilediği rahatlık ittifakta endişeye neden oluyor.

 

AKP’DEN ADAYSIZ ZİYARET, BULUŞMA!

Öte yandan Büyükşehir adayı sahaya bir türlü inmeyen Cumhur İttifakı’nda MHP ve AKP’nin ilçe belediye başkan adayları ve teşkilatlar birbirinden kopuk çalışmalarla dikkat çekiyor. AKP Büyükşehir adayı yokken vatandaşlarla buluşma ve dernek ziyaretleri yapmayı sürdürüyor.

 

MHP’DEN SOYDAN’SIZ BULUŞMA

MHP’de ise farklı yorumlanacak buluşmalar gerçekleşiyor. Büyükşehir adayı Serdar Soydan kentte sokağa inmemişken, ilçe belediye başkan adayları partide bir araya gelerek önemli bir buluşmaya imza attı. Adayların Soydan olmadan buluşması anlaşılması zor bir durum yaratırken, teşkilatların birbirinden kopuk çalışmalara imza atması dikkat çekti.

 

ADAYLAR SOYDAN’I DAHA FAZLA BEKLEYEMEDİ

Öte yandan MHP’de adaylar Soydan’ı daha fazla beklememek için harekete geçme kararı aldı. Basın toplantıları düzenleyerek, temaslarına başlayan adaylar seçime kalan 2,5 aylık süreyi en iyi şekilde değerlendirme yarışına girdi.

Ancak seçim kampanyasının amiral gemisi Büyükşehir adayı Serdar Soydan’ın start vermeden yapılan seçim çalışmaları ve buluşmalarının partinin seçim kampanyasını sekteye uğratılacağı endişesi gündeme geldi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA