Serdar Soydan sahaya iniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Serdar Soydan sahaya iniyor


 

Cumhur İttifakının Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan, seçim çalışmalarına başlıyor. Soydan, Cumartesi günü saat 16:00’da MHP il binasında halkla buluşacak.

SERKAN TULTAK

 

Cumhur İttifakının Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan, seçim çalışmalarına başlıyor. Soydan Cumartesi günü saat 16:00’da MHP il binasında halkla buluşacak.

Mersin’i ve sorunlarını yakından bildiğini açıklayan Soydan, doğduğu ve doyduğu Mersin’e hizmet etme fırsatını yakalamak istediğini her fırsatta dile getirirken, seçim çalışmalarına da önemli projeleri ile birlikte başlıyor.

 

“MERSİN İÇİN HAZIRIZ”

Yerel seçimlere 2,5 ay gibi kısa bir süre kalırken, adaylar da yavaş yavaş sahaya inmeye başladı. Cumhur İttifakının MHP’li adayı Serdar Soydan’da, Ankara’daki temaslarını tamamladıktan sonra, Mersin’in her noktasına ulaşmak için ilçe belediye başkan adayları ile birlikte sıkı bir çalışma temposuna hazır olduklarını ifade etti.

 

CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜKŞEHİR’İ İSTİYOR

Mersin’de Ak Parti ve MHP, Cumhur İttifakı olarak 10 ilçede Belediye Başkanlıklarını yönetirken, şimdi ki hedeflerinin ise Serdar Soydan başkanlığında Mersin Büyükşehir Belediyesi olduğu biliniyor.

 

SEDAR SOYDAN, TANINAN, SEVİLEN BİRİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan’ın, siyasi tecrübesi, mütevazi yaşamı, uzun yıllar Mersin’de yaşamış olması, kentin her noktasını ve insanlarını çok iyi tanıması onu öne çıkaran özellikler olurken, Hükümetinde desteği ile birçok projeyi de hayata geçirmesi bekleniyor.

 

“YAN YANA, OMUZ OMUZA YÜRÜMEK İSTİYORUM”

Soydan adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Güzel Mersin’imizin dört bir bucağındaki büyüklerim, kardeşlerim ve sevgili gençlerimiz, bugün, evladınız, kardeşiniz, abiniz olarak büyük bir gurur, heyecan ve mutlulukla sizlerle buluşacağım.

Malumunuz olduğu üzere Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakının Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edildim. Bu, ömrümün sonuna kadar taşıyacağım en büyük şeref olacak.

Bu sorumluluk hissiyatıyla Mersin’imiz için hep birlikte her şeyin en güzelini, en kalitelisini yapacağımıza inanıyorum. Mersin için söyleyecek sözü olan, ‘ben de varım’ diyen tüm hemşehrilerimle yan yana, omuz omuza yürümek istiyorum… Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, sonu zaferle neticelenecek bu kutlu yolculuktaki ilk buluşmamıza hepinizi bekliyorum” demişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA