DEM’den AKP için ‘hayalet seçmen’ iddiası | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEM’den AKP için ‘hayalet seçmen’ iddiası


 

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı ile İlçe Emniyet Müdürü’nün de ‘hayalet seçmenler’ arasında olduğunu iddia etti.

Hediye Eroğlu

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Mersin İl Örgütü, 31 Mart seçimleri öncesi Akdeniz ilçesine kaydırılan seçmenlere dair parti binasında açıklama yaptı.

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil’in de kayıtlarının daha önce farklı bir ilçede göründüğünü, yerel seçimler yaklaşırken kayıtlarını Akdeniz'e aldığını söyledi. Bozan, Belediye Başkanı Güktak’ın Yenişehir ilçesinde ikamet ettiğini, aile fertleri ve kendisinin de aralarında olduğu 28 seçmeni Akdeniz ilçesine bağlı Dikilitaş Mahallesi’nde bir yere taşıdığını söyledi.

Bozan, “Akdeniz Belediye Başkanı, belediye seçimlerini kaybedeceğini anlamış ki kendisinin ve ailesinin oyuna muhtaç olduğunun farkında. Yani bu kadar çaresizler, bu kadar düşmüşler. DEM Parti, AKP’nin Akdeniz Belediyesi’ndeki kiracılığına son verecek” dedi.

Akdeniz Emniyet Müdürü Ebubekir Fil'in de Akdeniz'deki “hayalet seçmenlerden" olduğunu söyleyen Bozan, Fil’in Mezitli ilçesinde otururken ikametini Akdeniz ilçesindeki Siteler Mahallesi’ne taşıdığını ifade etti. Bozan, "Fil de kendisi ve ailesiyle beraber 11 kişiyi Siteler Mahallesi’ne taşıdı. Bu tespitten sonra o adrese arkadaşlarımız 3 gün boyunca gitti. Ama hiç kimse o adreste görünmüyordu” diye kaydetti.

Bozan, usulsüz seçmen taşımalarına karşı soruşturma açılması gerektiğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA