Göksu Deltası Kuş Cennetinde 5 ülkeden 500 sporcu koştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Göksu Deltası Kuş Cennetinde 5 ülkeden 500 sporcu koştu


 

Mersin’in Silifke ilçesinde Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen “Göksu Delta Trail 100. yıl” koşusuna 5 ülkeden yaklaşık 500 kişi katıldı.

Taşucu-Kum Mahallesi Göksu Deltası Kuş Cenneti içerisinde “Dünya’ya umut ol” mottosu ile düzenlenen trail koşusuna 5 ülkeden toplam 500 sporcu katıldı. Sporcuların 18 kilometre koştuğu maratonda, 5 kilometrede halk koşusu yapıldı. 3 kategorilerinde düzenlenen koşulara ise Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesinde çalışan yaklaşık 100 Rus vatandaşı da katıldı.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Göksu Deltası içerisindeki kuş cennetinde düzenlediğimiz yarışmamıza 5 ülkeden yaklaşık 500 sporcu katıldı. Bizim en büyük amacımız Silifke’nin bu güzelliğini doğasını, doğallığını, dalyanını, denizini kumunu ve kuş cenneti tanıtıp, bu güzelliklerin arasında spor yapmaya teşvik etmektir. Türkiye’nin ilk astronotunu uzaya gönderdik. Hemşerimiz olan astronotumuzla, sporcularımızla, sanatımızla ve tarihimizle Silifke’mizi tanıtmaya çalışıyoruz. Herkesi Silifke’ye bu güzellikleri görmeye ve bu güzel doğada spor yapmaya davet ediyorum” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA