ÇBK Macaristan’a uçuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK Macaristan’a uçuyor


 

FIBA Kadınlar Avrupa liginde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, B Grubu 13. haftasında Macaristan’ın Uni Gyor temsilcisine konuk oluyor.

SUAT ÖZDAL

 

Avrupa kupasında mücadelesini sürdüren Çukurova geçen hafta Servet Tazegül Spor salonunda basketbol severlerin de yoğun desteğiyle oynadığı Virtus Bologna karşılaşmasını kazanarak grubunda 8 galibiyet 4 mağlubiyet ile 2. sıraya yükseldi. 

Macaristan temsilcisi Uni Gyor'sa güçlü Polonya temsilcisi Polkowice yi 91//80 yenerek ligde 2.galibiyetini aldı. Uni Gyor grubunda 2 galibiyet 10 mağlubiyet ile son sırada yer alıyor.

Temsilcimiz ÇBK, Macaristana galibiyet için uçuyor. Koç Ceyhun Yıldızoğlu’nun öğrencileri grupta kazanarak ilk ikiye girmek için avantaj sağlamak istiyor.

Uni Gyor Çukurova Basketbol Kulübü karşılaşması 24 Ocak Çarşamba günü Türkiye saatiyle saat 20.00 de başlayacak ve Youtube Euroleauge TV’den canlı yayınlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA