Bilinçli gençlerden LÖSEV’e destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bilinçli gençlerden LÖSEV’e destek


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Bilinçli Gençler Topluluğu, Lösemili Çocuklar Vakfı’nın düzenlediği olduğu “Koli Koli Mutluluk Kampanyası”na destek oldu.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Bilinçli Gençler Topluluğu’nun sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor. Topluluk, Lösemili Çocuklar Vakfı’nın düzenlemiş olduğu “Koli Koli Mutluluk Kampanyası”na destek olmak amacıyla Üniversite Cumhuriyet Alanı'nda stant açtı. Sosyal sorumluluk kampanyasında, LÖSEV’e ulaştırılmak üzere temel gıda ürünleri bağış olarak kabul ediliyor. 8 Ocak tarihinde başlayan kampanya 15 Ocak tarihinde sona erdi.

Kampanya ile ilgili konuşan MEÜ Bilinçli Gençler Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Berna Arslan, “LÖSEV yetkileri geçtiğimiz hafta yapmış oldukları ziyaretlerinde iş birliği kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlemek istediklerini belirttiler. İlk iş birliğimiz ise “Koli Koli Mutluluk” kampanyalarına destek vermek oldu. Bilinçli Gençler Topluluğu üyesi öğrencilerimiz, sosyal sorumluluk bilinci ile son derece duyarlı bir şekilde bağış kampanyasını kampüsümüzde yürütüyorlar. Bu süreçte başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar olmak üzere kampanyaya destek sağlayan tüm hocalarımıza, idari personelimize ve kısıtlı bütçelerinden bağış yapan tüm öğrencilerimize en içten dileklerimle teşekkür ederim. Birlik beraberlik ve dayanışma ruhunu her daim canlı tutmamız için bu kampanyada bizlere fırsat sağlayan LÖSEV’in değerli yöneticilerine de teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte daha farklı projelerde iş birliği yapmak için her zaman gönüllü olduğumuzu da belirtmek isterim.” dedi.

Topluluk Başkanı Melek Çelebi ise “Bilinçli Gençler Topluluğu olarak arkadaşlarım ile birlikte böylesine anlamlı bir projenin içinde yer almaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Bizler Mersin Üniversitesi’nin öğrencileri olarak LÖSEV’in bu kampanyasında gönüllü olarak çalışıyoruz. Üniversitemizde kampanyaya çok büyük bir destek var.  Rektörümüzün de standımıza ziyarette bulunması, bizi ayrıca motive etti. Tüm hocalarımıza, idari personelimize, öğrenci arkadaşlarıma kampanyamıza destek verdikleri için çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Kampanya kapsamında bağış olarak toplanan temel gıda ürünleri LÖSEV yetkililerine üniversite kampüsünde teslim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA