CHP’li Sinan Koç: Toroslar’da yüzde 55 oy alacağız | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’li Sinan Koç: Toroslar’da yüzde 55 oy alacağız


 

“Toroslar’da değişim” mottosuyla yola çıkan ve bunu her fırsatta dile getiren CHP Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, bu seçimlerde CHP’nin Toroslar’da yüzde 55 oy alacağını iddia etti.

Haber Merkezi

 

Toroslar, 30 yıllık sağ kesim tarafından yönetilen belediyeciliğe son vermek istiyor. CHP Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, Toroslar’da değişimin şart olduğunu ve bu değişimi yüzde 55 oy oranıyla CHP’nin yapacağını iddia etti.

Mersin’in merkez ilçesi olan Toroslar için heyecan dorukta. CHP’nin Toroslar adayını açıklamasına az bir zaman kalırken CHP Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Siyasetçi ve İş İnsanı Sinan Koç, kentin nabzını tutmaya devam ediyor. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerle, geçtiğimiz yıl mayıs ayında yapılan genel seçim sonuçlarına dikkat çeken CHP’li Koç, “Genel seçimlerde yüzde 57 gibi büyük bir oran ortaya çıkarken, Toroslar’da bu oran ise yüzde 56, 37 çıktı. Toroslar halkı aslında bu genel seçimde ‘değişim’ mesajı verdi. 30 yıldır sağ kesiminin yönetiminde olan Toroslar’da vatandaşlar bu yönetime son vermek istiyor.  Vatandaşlar Büyükşehir’de olduğu gibi Toroslar’da da CHP diyecektir. Buna inanıyorum. CHP Toroslar’da yüzde 55 oy alacaktır. Yurttaşların değişime, yeniliklere, yerel yönetime katılıma ihtiyacı var. Biz bunu Toroslar’da sağlayacağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA