Gelişim’den İyi Haber | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gelişim’den İyi Haber


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz ÇBK Gelişim Ligde konuk ettiği Boğaziçi Basketbol'u dibe attı. Edip Buran Spor salonunda oynanan karşılaşma temsilcimizin 96/85 üstünlüğü ile sona erdi. İlk periyot karşılıklı basketlerle geçti ve 27/27’lik Skorla eşitlik bozulmadı her iki takım hücum ağırlıklı Basketbol ortaya koyunca ilk yarı 51/46 ÇBK Gelişimin üstünlüğü ile sona erdi.

ÇBK Gelişim kazanmayı daha çok isteyen taraftı. 3. periyot savunmada ortaya koyduğu performansı 4. periyoda taşıyan Gelişim, karşılamayı 96/85 kazanarak galibiyet sayısını 7 ye yükseltirken rakibi Boğaziçi Basketbol 5 galibiyette kaldı.

Çukurova Gelişim bu galibiyetle rakibini dibe iterken, takım olarak rahat bir nefes almış oldular. Karşılaşmada Danielle Rabinson 41 sayı, 17 ribaund, 3 asist 1 top çalma ile 46 verimlilik puanıyla maçın en iyisi olurken, Maria Melek 20 sayı, 5 ribaund , 4 asist , 3 top çalma,  Eslem Güler 13 sayı,1 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Ayşe Nazlı 10 sayı, 3 ribaund, 6 asist, 1 top çalma performansı ile öne çıkan ve takımına katkı sağlayan sporcular oldu.

Karşılamayı ÇBK Gelişim 35 dakika 57 saniye önde götürmeyi başardı. Bençten gelenlerden 30 sayı bulan Gelişim, hızlı hücumdan 15 sayı, boyalı alandan 44 sayı üretti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA