Bomba Bozdoğan iddiası! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bomba Bozdoğan iddiası!


 

Anketlerde birinci çıkmasına rağmen aday gösterilmemesi üzerine CHP’den istifa ederek seçimlere bağımsız girme kararı alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Memleket Partisi’ne geçme kararı aldığı öne sürüldü.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’in Tarsus ilçesini 25 yıl sonra 90 bini aşkın oy alarak CHP’ye kazandırmasına rağmen 31 Mart seçimleri için aday gösterilmeyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın partisinden istifası sonrası sular durulmuyor.

Geçtiğimiz günlerde 5 yıldır kavgalı olduğu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer ile bir araya gelen Bozdoğan’ın, kritik görüşmeden istediği sonucu alamaması üzerine kendisine gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı ileri sürüldü. Kulislerde öne çıkan iddia ise Bozdoğan’ın, Muharrem İnce başkanlığındaki Memleket Partisine geçeceği oldu.

Bozdoğan’ın 26 Ocak günü Ankara’ya gideceği ve rozetinin bizzat İnce tarafından takılacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA