BAL son virajda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL son virajda


 

BAL’da ilk devreyi hayal kırıklığı ile kapatan Mersin ekipleri ligin başlayacağı 4 Şubat öncesi transferde son virajda.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan Mersin ekipleri Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor, 4 Şubat’ta top başı yapacak. İkinci yarı öncesi yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ekiplerde transferin son haftasına girilmesine rağmen henüz çok büyük bir hareketlilik yaşanmıyor.

 

ANAMUR BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Anamur Belediyespor, ikinci yarıya bir diğer Mersin ekibi Homur 1951’i konuk ederek başlayacak. Anamur’da 4 Şubat’ta oynanacak Mersin derbisi öncesi hazırlıklarını sürdüren Anamur ekibi yaptığı nokta transferlerle büyük düşünüyor.

Anamur’da 1,5 sezondur forma giyen kaptan Emre Batı, sezon başı anlaşılan Ertuğrul Yarman, Kerem Yıldırım ve savunma oyuncusu Kaan Oruç ile yollar ayrılırken iki nokta transfere imza atıldı. Trabzon Kireçhane’den eski Silifkeli Özcan Özdemir, Erdemli Belediyespor’dan Mehmet Şiroğlan’ı ve Tarsus İdman Yurdu’ndan Metehan Kavalcı’yı transfer etti.

Sezon başından buyana zirveyi kovalayan ancak son haftalarda yaşadığı kayıplarla şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Anamur, son 5 haftada 3 mağlubiyet 1 beraberlik ve 1 galibiyetle 13 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken 24 puanla ligi 5. sırada tamamlamıştı.

 

HOMURLU AMATÖRLERDEN

Mersin’in BAL’daki bir diğer temsilcisi Homurlu 1951 ekibi de revizyon peşinde. Çıktığı 13 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Homurlu evinde oynadığı 7 maçta ise kalesini gole kapattı.

Devreyi 6. sırada tamamlayan Homurlu’da 2 ayrılık yaşanırken, amatör liglerden gerçekleştirdiği 4 yeni transfer ile ligde kalma mücadelesi verecek.

Homurlu ekibi ilk hafta açılış maçında zirve yarışındaki Anamur ekibiyle karşılaşacak. Mersin derbisi 4 Şubat günü saat 14:00’te Anamur’da oynanacak.

 

ERDEMLİ’DEN 8 TRANSFER

Bu sezon BAL’da umduğunu bulamayan, zirve yarışından uzaklaştığı gibi il sıralamasında da çok iyi konumda olmayan Erdemli Belediyespor’da büyük değişim yaşandığı öğrenildi.

Erdemli ekibi BAL ve Süper Amatör’den 1 kaleci, 1 defans, 1 sağ bek, 1 orta saha olmak üzere 8 isimle anlaştı.

Erdemli ekibi, 7 haftada 5 mağlubiyet ve 2 beraberlikle sadece 2 puan çıkarabildi. Bir anda kendini orta sıralarda bulan Erdemli, 13 maçta 5 galibiyet 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak 7 maçlık süreci çok daha verimli geçirebilecekken beklenmedik puan kayıpları ile camiasına hüsran yaşattı.

Erdemli ekibi 4 Şubat’ta ligden çekilen Mersin Camspor ile oynayacağı için hükmen galip sayılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA