CHP’de ki haksızlığa o da isyan etti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’de ki haksızlığa o da isyan etti!


 

Yenişehir eski Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir’e bağımsız belediye başkan adayı oldu. Genç başvurusunu ilçe seçim kuruluna yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Yerel seçimlere kısa bir süre kalmışken Mersin CHP’de sular durulmuyor. Belediye başkan adaylarını belirleme süreci parti içi kavgayı büyütürken istifalar ve bölünmeler hız kesmeden sürüyor. Son olarak yaşananlara tepki amacıyla partisinden istifa kararı alan Yenişehir Belediyesi’nin önceki dönem başkanlarından İbrahim Genç seçimlere bağımsız girme kararı aldı. Yenişehir Bağımsız Hareketi adıyla yola çıkan ve başvurusunu ilçe seçim kuruluna yapan Genç’in, “Yenişehir Belediyesini yeniden ayağa kaldıracağız” sloganı dikkat çekti. 

2024 yerel seçimleri için CHP’den aday adaylığı başvurusu yapan ancak CHP Genel Merkezinin bir kez daha mevcut Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i aday göstermesi ile zehir zemberek açıklamalarda bulunan İbrahim Genç, partisinden de istifa etmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA