İYİ Parti yönetimi yok hükmünde! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ Parti yönetimi yok hükmünde!


 

Mersin’de CHP ile gizli İttifakla suçlanan İYİ Parti Silifke İlçe yönetiminin 19 Şubat 2024 tarihinde görevden alındığını açıklayan İYİ Parti İl Başkanı Suat Şahin, bu tarihten sonra alınan kararların yok hükmünde sayılacağını açıkladı.

BURCU KAYA

 

31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yapmama kararı aldıktan sonra aralarında gerilim artan İYİ Parti ve CHP arasında ki gerilim artıyor.

Geçen hafta CHP İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, CHP’nin belediye başkan adayı ve aynı zamanda İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Murat Metin’in kuzeni de olan Mustafa Turgut ve beraberindeki siyasetçilerle bir araya gelmesi, İYİ Partide deprem etkisi yarattı.

Yaşananlar üzerine adaylığı askıya alınan Ahmet Murat Metin ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kendisin aklamaya çalıştı.

 

YENİDEN ATAMA YAPILACAK

İYİ Parti İl Başkanlığı ilçe yönetiminin görevden alındığını açıkladı. İYİ Parti Mersin İl Başkanı Suat Şahin tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “İyi parti Silifke İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin görevine son verilmiştir. Önümüzdeki günlerde ilçe teşkilatı oluşturmak üzere ilçe başkanlığı görevlendirmeleri/ atamaları yapılacaktır.

19 Şubat 2024 tarihinde Silifke İyi Parti İlçe Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin görevden alınma durumu tebliğ edilmiş olup, bu tarihten itibaren ilçe başkanlığınca karar alınması halinde, kararların “YOK” hükmünde olacağı kendilerine bildirilmiştir” diyerek, en kısa sürede atamanın gerçekleştirileceği bilgisini paylaştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA