Jandarma organize suç örgütünü çökertti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Jandarma organize suç örgütünü çökertti


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri otodan hırsızlık, yağma ve nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen 3 şüpheli şahsı yakaladı.

Jandarma ekipleri; Yenişehir ilçesinde araç arızası bahanesi ile durdurdukları araçların içerisinde açıkta bulunan kredi kartı, para ve cep telefonu gibi malzemeleri çalan, çalıntı telefonda kayıtlı mağdur yakınlarına mesaj göndererek para talep eden, ayrıca silahlı gasp olayı suçunu işleyen organize suç şebekesini yakalamak amacıyla harekete geçti.

Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma ve takip başlatarak şebeke üyelerini takibe aldı. Elde edilen deliller sonucunda harekete geçen jandarma düzenlediği operasyon ile 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden ele geçirilen 1 adet tabanca, 7 adet cep telefonu ile 10 adet kredi kartına el kondu.

Haklarında otodan hırsızlık, yağma ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından soruşturma başlatılan şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. 2 şüpheli tutuklandı 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA