Yarı final biletini hep birlikte alalım | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yarı final biletini hep birlikte alalım


 

SUAT ÖZDAL

 

FIBA Avrupa Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, çeyrek final 3. maçında İspanya temsilcisi Zaragoza ile yarı final karşılaşacak.

ÇBK çeyrek final ilk maçında evinde güçlü rakibi Zaragoza'yı 79/62 yenmiş durumu 1/0 yapmıştı. Temsilcimiz çeyrek final ikinci karşılaşmasında İspanyada Zaragoza karşında 57/56 kaybedince ev sahibi avantajı ile üçüncü karşılaşma Mersin'de oynanacak.

Çukurova Basketbol Kulübü Avrupa Liginde evinde taraftarının da desteğiyle kazanmak istiyor. Servet Tazegül Spor salonunda tribünde 7500 kişi tüm koltuklarını doldurması bekleniyor. Avrupa Kadınlar Basketbol ligi ilk yarı finalisti Fenerbahçe Alagöz Holding olurken, Çukurova’nın turu geçmesi halinde yarı final de Fenerbahce Alagöz Holding ile karşılaşacak.

Avrupa Kadınlar Basketbol Liginde temsilcimiz çeyrek final üçüncü karşılaşmasında, Zaragoza ile çarşamba günü saat 19.30'da Servet Tazegül Spor Salonunda karşılaşacak.

Mersin basketbol camiasının,  kent protokolünün, taraftarın, ÇBK yönetiminin, teknik kadro ve sahada canla başla mücadele edecek basketbolcular ile yarı final biletini hep birlikte almak istiyor. Tüm camia yekvücut olup çarşamba günü Servet Tazegül Spor Salonunda tribünde yerini alıp tarihe şahitlik etmek istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA