‘Çiftçimiz Nerede Biz De Orada’ projesi hayata geçiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Çiftçimiz Nerede Biz De Orada’ projesi hayata geçiyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde yürütülmekte olan “Çiftçimiz Nerede Biz De Orada” projesi kapsamında düzenlenen Çiftçi Eğitim, Bilgilendirme ve İstişare Toplantısına katıldı.  Toplantıya, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Tarım Müdürü Erdem Karadağ, İl Müdürlüğü personeli ve çok sayıda çiftçi de katıldı.

Akdeniz İlçesi Kazanlı Mahallesi Esirzade toplantı salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda konuşan Vali Pehlivan; “Çiftçimiz Nerede, Biz de Orada” sloganıyla uygulamakta olduğumuz “Çiftçi Eğitim, Bilgilendirme ve İstişare Toplantılarımız devam ediyor. Bu kapsamda; Akdeniz İlçemizin Kazanlı Mahallesi’nde, mahalle sakini siz kıymetli çiftçilerimizle bir araya gelmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Başlıktan da anlaşıldığı üzere çiftçimiz neredeyse biz bütün tarım birimlerimizle, personelimizle oradayız. Çiftçilerimizin yanındayız. Amacımız öncelikle sizleri dinlemek. Sorun, ihtiyaç, öneri ve taleplerinizi kayda almak. Sorularınızı cevaplamak. Bununla birlikte tarım sektöründe, Tarım ve Orman Bakanlığımız başta olmak üzere devletimizin ilgili bütün birimleri tarafından sağlanan destekler, hibeler, teşvikler ve geleceğe yönelik projeler hakkında bilgiler paylaşmak. Halihazırda devam eden veya yeni başlatılan uygulamalar ile üretim kalitesini, verimini artırmaya yönelik bilimsel nitelik taşıyan konular hakkında bilgilendirici, eğitici sunumlar yapmaktır. Çiftçilerimiz neredeyse, tarım birimlerimiz ve personelimiz orada olmaya devam edecek.  Bu buluşmalarımızın hayırlara ve faydalı neticelere vesile olmasını diliyorum.” dedi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Teknik Personellerince Biber üretiminde Entegre mücadele, Akdeniz İlçe Müdürlüğü Teknik Personellerince Pestisit Kalıntıları ve Çözüm Yolları ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Çiftçilerin soruları yanıtlanarak bilgiler verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA