Mersin kritik virajda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin kritik virajda


 

Yeni Mersin İdman Yurdu yoğun maç temposuna girdiği hafta da deplasmanda Afyonspor ile önemli bir maça çıkıyor. Hedefini mutlak galibiyet olarak belirleyen Kırmızı Lacivertliler, bu maçı kazanarak önümüzde ki sezon üst lige çıkma hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. ligin 29. haftasında Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ, Afyonspor ile 6 Mart 2024 Çarşamba günü deplasmanda saat 14.00'da Zafer Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligde 51 puan ile 4. Sırada bulunan Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ ligde 30 puanla ile 13. sırada yer alan zayıf rakibi Afyonspor karşısında tek hedefi olan galibiyete odaklandı. Kırmızı Lacivertliler bu maçı kazanarak zirveye göz kırpmak istiyor.

 

MİY YOĞUN TEMPOYA GİRDİ

Ligde kritik haftalara girerken Kırmızı Lacivertliler önemli maçlarını sırasıyla oynamaya başladı. Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ bu maçtan hemen sonra 10 Mart 2024 Pazar günü ise kendi evinde saat 14.00’da Mersin Stadyumunda Diyarbekirspor’u ağırlayacak.

 

KIRMIZI LACİVERTLİLERDE SAKATLIKLAR ÜZDÜ

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda kritik eksikler maç öncesi göze çarptı. Takım kaptanlarından Sertaç Güzel ve Erdem Onur Beytaş sakatlıkları yüzünden Afyonspor karşılaması kafilesinde yer almadılar. Mersin ekibinde Sertaç Güzel’in sağ arka adale yırtığı tedavisi nedeniyle 4-6 hafta arasında Erdem Onur Beytaş’ın ise bileğindeki ödem tedavisi nedeniyle 2-3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA