Aykanat’ın kaderini playout belirleyecek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aykanat’ın kaderini playout belirleyecek


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Basketbol 2. ligi C grubunda mücadele eden Aykanat Spor grubunu 8.sırada tamamladı. 4 gruptan oluşan basketbol 2. liginde temsilcimiz ligde kalıcı olma adına D grubunda mücadele eden ve ligi 7.sırada tamamlayan Eskişehir Birey Koleji ile eşleşti.

Kulüp Başkanı Bünyamin Aykanat bu sezon güçlü takımların yer aldığı C grubunda yer aldık grubu 8. olarak tamamladık. Lig devam ediyor ve ligde kalıcı olmak için playout oynayacağız. Rakibimiz D grubunu 7. sırada bitiren Eskişehir Birey Koleji teknik ekibime ve sporcularımıza güveniyoruz. İlk maçımızı Eskişehir'de oynayacağız teknik ekibimiz rakibi iyi analiz etti.  Hedefimiz 2 karşılaşmayı da kazanarak ligde kalıcı olmak, takım olarak inanıyoruz öncelikle Eskişehir’de kazanmak ve sonrasında Mersinde işi bitirmek galip gelmek istiyoruz. dedi.

Eskişehir Birey Koleji Aykanat Spor karşılaşması 9 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor salonunda oynanacak. Basketbol Severler karşılaşmayı Youtube TBFTV den izleyebilecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA