Mersin’in puan kaybına tahammülü yok | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in puan kaybına tahammülü yok


 

Kötü oyun nedeniyle kritik puan kayıpları yaşayan Yeni Mersin İdman Yurdu’nun ‘iki ileri bir geri’ performansı tepki çekiyor. Pazar günü evinde Diyarbakırspor’u ağırlamaya hazırlanan Mersin ekibinde puan kaybına tahammülü yok!

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ, ligde ‘iki ileri bir geri’ performansı ile tepki çekiyor.

Son olarak ligin 29’uncu haftasında deplasmanda 5 haftadır galip gelemeyen Afyonspor’a 1-0 yenilen Kırmızı Lacivertlilerde kötü oyunun faturası kritik puanların kaybedilmesine nende oluyor. Sezona iddialı başlayan Mersin ekibi şu ana kadar topladığı 51 puan ile 5’inci sırada yer alırken, liderle arasındaki puan farkı 12'ye çıktı.

Ligi üst sıralarda tamamlamak isteyen Yeni Mersin İdman Yurdu son mağlubiyetle taraftarını üzerken adeta haybeye kaybedilen puanlar bitime haftalar kala camiayı tedirgin ediyor.

Kaybedilen puanlar gözlerin teknik ekip ve oyunculara çevrilmesine neden olurken bu hafta evinde Pazar günü Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan Mersin ekibinde olası bir puan kaybına tahammül yok.

Play Off’lara kalabilmek için son 8 maçında alacağı puanlar hayati önem taşıyan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda tüm primleri dağıtarak teknik ekip ve oyuncuların alacaklarının tamamını ödeyen yönetimin beklentisi sportif başarı çıtasının bir an önce yükseltilmesi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA