Bozdoğan, mahalle iftarlarında hemşerileriyle buluşuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozdoğan, mahalle iftarlarında hemşerileriyle buluşuyor


 

Tarsus Belediyesi, Ramazan ayının bereketini ve kardeşlik ruhunu Tarsuslular ile paylaşmaya devam ediyor. Her akşam farklı mahallelerde toplamda 2 bin kişilik iftar sofrası kuran ve sıcak yemek dağıtan Tarsus Belediyesi, aynı zamanda sahurda da ikramlık helva dağıtıyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da hemşerileri ile iftar sofralarında buluşarak şehirde birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu artırıyor, Ramazan ayının bereketi yaşatılıyor.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları, tüm hızıyla devam ediyor. Orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Tarsus Belediyesi, farklı mahallelerde iftar sofraları kuruyor. Binlerce Tarsuslunun katıldığı iftar programları, şehirde dayanışma ve birlik ruhunu güçlendiriyor. Başkan Bozdoğan, bu programlarda şehit aileleri ve gazileri de unutmuyor, onlar için özel iftar sofraları düzenliyor. Ayrıca, Tarsus Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı Ramazan ayında şehrin farklı noktalarında sıcak yemek dağıtıyor. Ramazan boyunca vatandaşlara iftar saatinde sıcak yemek ikramında bulunuluyor, toplamda 2 bin kişilik yemek dağıtılıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofraları, şehirde birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyor.

 

BELEDİYE, MAHALLE İFTARLARIYLA ŞEHRE BEREKET GETİRİYOR!

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ramazan'ın ruhunu, kardeşliği, barışı, mutluluğu ve huzuru Tarsus’ta yaşatmaya devam ediyoruz, Ramazan’da Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini hemşerilerimize 1 TL’den ulaştırıyoruz, iftar sofraları kuruyoruz, farklı mahallelerde sıcak yemek dağıtıyoruz, sahurda helva ikramımızı da gerçekleştiriyoruz. Ramazan Ayı’nın bereketini dayanışmayla paylaşıyoruz." dedi. Başkan Bozdoğan, şehrin farklı noktalarında düzenlenen iftar sofralarında hemşerileri ile bir araya gelerek, onlarla birlikte oruçlarını açıyor ve birlikte vakit geçiriyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA