Tarhan’dan çirkin söylemlere kınama | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarhan’dan çirkin söylemlere kınama


 

Haber Merkezi

 

Daha önce çeşitli saldırılara maruz kalan Mezitli Belediye Başkanı ve Bağımsız Aday Neşet Tarhan, bu defa da rakibinin taraftarları tarafından çirkin söylemlerin hedefi oldu. Mezitli’de bir Belediye Başkan Adayının isminin olduğu kaşkolü eline alan holiganlar Neşet Tarhan için; “Zıpla zıpla zıplamayan Neşettir” ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler büyük tepki toplarken Başkan Tarhan yaşan bu olay karşısında kınama mesajı yayınladı.

 

“KİMLERİN NE AMAÇLA ZIPLADIKLARINI BİLİYORUZ”

Sosyal medyada yapılan saldırı karşısında sükunetini koruyan Başkan Tarhan, “Halkımız kimlerin ne amaçla zıp-zıp zıpladıklarını çok iyi biliyor. Maalesef sayelerinde spora, tribüne siyasetin nasıl sokulduğunu da gördük. Mezitli’de malum belediye başkan adayının taraftarları tarafından şahsıma karşı yapılan çirkin söylemleri şiddetle kınıyorum. Mezitli zıp-zıpçılara teslim edilmeyecek. Mezitli halkı gerekli cevabı sandıkta verecektir” cevabını verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA