Erdemli Süper Amatör’e düştü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli Süper Amatör’e düştü


 

BAL’da mücadele eden Mersin takımları Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor’un il sıralaması için mücadelesi sona erdi. Anamur Belediyespor il sıralamasında 1. olarak ligde kalmayı garantiledi. Homurlu 1951 Spor son haftalarda aldığı galibiyetler ile il sıralamasında 2. oldu. Erdemli Belediyespor ise arka arkaya aldığı mağlubiyetler ile il sıralamasında 3. olarak ligde düşen takım oldu.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci grupta mücadele eden Mersin ekipleri 24. Hafta maçlarını oynadı. Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor artık ligin sonuna doğru tek hedefleri olan il sıralamasındaki yerleri belli oldu.

Anamur Belediyespor il sıralamasında 1. sırasındaki yerini koruyarak ligde kaldı. Mersin ekiplerinden Homurlu bu hafta aldığı galibiyet ile il sıralamasında 2. oldu. Erdemli Belediyespor ise il sıralamasında 3. sırada kalarak lige veda eden taraf oldu.

 

ANAMUR FARKLI KAZANDI

Ligin 24’üncü haftasında Anamur Belediyespor evinde Karaman Gençlerbirliği karşısında farklı kazandı. Anamur Belediyespor rakibi Karaman’ı 8-1 yenen taraf oldu. Bu aldığı galibiyet ile birlikte il sıralamasında birinci olan Anamur Belediyespor önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek. Anamur Belediyespor ligde 41 puan ile 4. sırada yer alıyor.

 

HOMURLU PLAY-OUT OYNAYACAK

Homurlu 1951 Spor bu hafta evinde  Suvermez Kapadokyaspor  yenerek il sıralamasında 2. oldu. Homurlu 1951 Spor rakibi Suvermez Kapadokyaspor karşısında 1-0 kazanan taraf oldu. Aldığı 3 puanla il sıralamasında 2. olarak Bal’da play-out oynamaya hak kazandı. Homurlu 1951 Spor’un play-out’da rakibi Süper Amatör play-offlarında 2. olan Mersin 33 FK oldu. Homurlu 1951 Spor ve Mersin 33 FK önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele etmek için kader maçına çıkacaklar. Homurlu 1951 spor ligde 34 puan ile 8. sırada yer alıyor.

 

ERDEMLİ’DEN ÜZEN VEDA

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden ve sezona büyük bütçeler harcayarak şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Erdemli Belediyespor ligde verdiği kötü mücadele ve kaybettiği puan kayıpları ile birlikte Mersin il sıralamasında 3. olarak Süper Amatör lige düştü.

Erdemli Belediyespor özellikle son haftalarda kendisi için çok önemli olan kritik virajlarda puan kaybederek kendi sonunu hazırladı. Erdemli Belediyespor son olarak deplasmanda Adana 5 Ocak FK’ne 2-0 mağlup olarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) veda etti. Erdemli Belediyespor önümüzdeki sezon  Süper Amatör ligde mücadele edecek.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA