Tabip Odası’nda kazanan Çağdaş Hekimler oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tabip Odası’nda kazanan Çağdaş Hekimler oldu


 

Mersin Tabip Odası’nda haftasonu yapılan yeni dönem yönetim seçimini mevcut yönetimin devamı olan Çağdaş Hekimler Grubu kazandı. Önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapması beklenen odada başkanlığa İzzet Çalış gelecek.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Tabip Odası yönetimini yaklaşık 25 yıldır elinde bulunduran Çağdaş Hekimler Grubu, yeni dönem için gidilen seçimi de kazanarak güven tazeledi.

Odada iki gün süreyle haftasonu yapılan seçimlerde Çağdaş Hekimler Grubu ile Hekim ve Değişim Grubu yarıştı.

Odada 937 hekimin katılımı ile yapılan seçimlerde “Emek bizim söz bizim” sloganıyla yola yarışan mevcut oda yönetiminin devamı olan Çağdaş Hekimler listesi 532 oy alarak kazanan taraf oldu. Hekim ve Değişim Grubu listesi ise 405 oy aldı.

Yeni seçilen yönetim kurulunun görev dağılımının hafta içinde yapılacak toplantıda belirleneceği açıklandı. Oda başkanlığa İzzet Çalış’ın geleceği öğrenildi.

 

YÖNETİMDE KİMLER VAR?

Seçimlere ilişkin Mersin Tabip Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada seçimlere ilişkin yönetime; Ayşe Aydoğdu, İzzet Çalış, Birsel Tutuş, Önem Sülek, Sibel Ünlü, Abbas Koluaçık, Ali Akpınar’ın Seçildiği Bildirildi.            

Oda merkez delegasyon üyeleri de; Ayşe Jini Güneş Keskin, Özlem Şahin, Galip Kırıcı, Selçuk Fidan, Zeki Sinan Doğan, Tuncay Çeliker, Ahmet Burhan Söker ve Mahir Baloğlu oldu.

Onur Kurulu; Şebnem Rumeli, F.Demir Apaydın, Hamide Sayar, Necip Tolga Yüceer ve Mehtap Pektaş’tan oluşurken, Denetleme Kurulu; Seyfi Arslan, Ali Koray Kenziman ve Çiğdem Yalçın seçildiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA