Mayıs ayı ikinci meclis toplantısı yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mayıs ayı ikinci meclis toplantısı yapıldı


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’nci birleşimini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız başkanlığında Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı, yoklamanın ardından başladı.

Daha sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Toroslar Belediyesinin 2023 mali yılı bütçe kesin hesabına ait Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Engelliler Komisyonu, Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, Yurtdışı İlişkiler Komisyonu ile Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’nun ortak raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

BELEDİYE TEŞKİLAT ŞEMASI GÜNCELLENDİ

5393 sayılı Belediye Kanununun 48. maddesi hükümlerine göre; Toroslar Belediyesi Teşkilat Şemasının güncellenmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nun ortak raporunun da oy birliğiyle kabul edildiği meclis toplantısı, dilek ve temenniler ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA