Mersin, tur şansını Trabzon’a taşıdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin, tur şansını Trabzon’a taşıdı


 

Yeni Mersin İdmanyurdu, 2. Tur play-off maçında 1461 Trabzon FK ile 0-0 berabere kalarak tur şansını deplasmanda oynayacağı ikinci maça bıraktı.

Serkan Tultak

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup Playoff maçlarında 2. Turun ilk maçına çıkan Yeni Mersin İdmanyurdu, kendi sahasında oynadığı maçta rakibine üstünlük kuramayarak sahadan beraberlikle ayrıldı. İki maç üzerinden eleme sistemi ile oynanan maçlarda tur şansını 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 15.30’da Trabzon’da oynanacak maça taşıyan Mersin ekibi, her türlü galibiyet veya gollü beraberliklerde 3. Tura yükselerek 1. Lige bir adım daha yaklaşmış olacak.

 

MERSİN STADYUMUNDA SORUNLAR DEVAM EDİYOR

Mersin Stadyumunda oynanan son maça yaklaşık 15 bin seyirci geldi. Ancak maça gelen taraftarlar araçlarını yine kilometrelerce uzağa park ettiler. Birçok taraftar, stadyuma ulaşamadı, bir kısmı ise maç başladıktan sonra stadyuma girebildi.

 

Maç bitiminde ise bu kez de eve dönüş çilesi yaşandı. Duraklarda belediye otobüsü bekleyen taraftarlar ulaşımın yetersizliğinden, araçları ile gelenlerde yaşanan çileden dolayı tepki gösterdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA