SGK İl Müdürü Koç’tan Mersin ESOB’a ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SGK İl Müdürü Koç’tan Mersin ESOB’a ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ali Koç, SGK Haftası kutlamaları kapsamında Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (Mersin ESOB) ziyaret ederek sosyal güvenlik haftası hakkında bilgilendirmede bulundu.

Birlik Başkanvekili Nihat Dağdelen tarafından karşılanan İl Müdürü Koç, “Amacımız, en büyük işveren olan esnaf ve sanatkarlarımıza sosyal güvenlik şemsiyesi bilincini aşılamak, bu alanında farkındalığı arttırarak, sigortasız işçi çalıştırılmaması konusunda işveren ve vatandaşımızı bilgilendirmedir” dedi.

Birlik Genel Sekreteri Yasemin Durmuş, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Erdal Pekmez, Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan, Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Geri Dönüşümcüler Odası Başkanı Hasan Koçyiğit, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy’un hazır bulunduğu ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Ali Koç, her yıl Mayıs aynının 16’sının olduğu haftanın Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandığını ifade ederek, “ Bu hafta gerek personelimize gerekse işverenlerimize sosyal güvenlik bilincini sağlamak ve farkındalığın artırılmasına yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Amacımız, Sosyal Güvenliğin yaygınlaştırılması ve Sosyal Güvenlik şemsiyesinin halkımıza, gençlerimize anlatılması ve bu konuda vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesidir” dedi.

Mersin ESOB Başkanvekili Nihat Dağdelen, SGK İl Müdürü Ali Koç ve beraberindeki ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, sosyal güvenlik haftasını kutladı. Birlik Başkanı Veysel Sarı’nın geçirdiği küçük çaplı bir operasyon nedeniyle bugünkü ziyarette yer alamadığını kaydeden Dağdelen, Başkan Sarı’nın selam ve sevgilerini iletti.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA