Süper Amatör karıştı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper Amatör karıştı!


 

Mersin’de bu sene iki grupta 24 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Lig krizlerle başladı. Bazı takımlar ligden çekilme kararı alırken bazı takımlardaki belirsizlik ligin gidişatı için endişe verdi!

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Amatör futbolun zirvesi olarak bilenen ve katılan takımlar son ana kadar muhteşem mücadele gösterdiği Mersin Süper Amatör Lig başladı. Bu sene iki grupta 24 takımın mücadele ettiği ligde hedef şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak.

Süper Amatör A grubunda açılış maçı Mersin Demirspor ile Mersin Galataspor arasında Seyfi Ali Türkoğlu Stadında oynanan karşılaşma ile başladı. Sezon açış maçında Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Mersin ASKF) Başkanı Mitat Ertaş da katıldı. Karşılaşma hakemleri ve takımları tebrik ederek, çiçek takdim eden Ertaş, başarılar diledi.

Karşılaşma; Demir Spor’un 1- 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

A GRUBUNDA 3 TAKIM SAHAYA ÇIKMADI

Mersin’de futbol şöleni olması beklenirken ilginç anlar yaşandı. A grubunda 3 takımın ligin ilk haftasında sahaya çıkmaması şok etkisi yarattı. Süper Amatör A grubunda oynanan maçlarda Mersin Ormanspor, Akdeniz Belediyespor ve Akdeniz Zirvespor rakipleri karşısında hükmen galip gelerek lige 3 puanla başladı. Sahaya çıkmayan ekiplerden Mersin 33 FK, Anamur Muzspor ve Taşucuspor ise 3-0 hükmen mağlup oldular.

 

B GRUBU GOLLÜ MAÇLARA SAHNE OLDU

Süper Amatör B grubunun açılış maçında Silifke İdman Yurdu rakibi Binevlerspor karşısında 7-3 gibi farklı bir skorlar kazanarak şov yaptı. Mersin Camspor ise İdman Yurdu 1925 Spor karşısında 4-0’lık skorla kazanan taraf oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA